Innehåll

Seaside Magazine har en tydlig inriktning på fyra områden.

Det gör det enkelt för dig att avgöra om det är ett annonsmedia som passar för just din verksamhet:

Resor & Nöjen

I Seaside Magazine presenterar vi trender och resenyheter från de ledande resebolagen. Sköna bilder inspirerar till resor till sol, bad och storstäder. ​Vi skriver om aktuella artister och nöjesevenemang som är intressanta för den breda publiken.Exempel på annonsörer: Charterresearrangörer, golfresearrangörer, flygbolag, lokala resebyråer, lokala evenemangsarrangörer.

Hem & Familj

Många av Seaside Magazine's läsare bor i villa, har en aktiv livsstil och hushållsinkomsten i området är bland den högsta i Sverige. Seaside Magazine innehåller artiklar med allt från inredning till aktuella projekt inom skolan. 

Exempel på annonsörer: Skola och utbildningsföretag, fastighetsmäklare, heminredning/möbelbutiker, köksföretag, bilföretag, byggvaruhus, barnbutiker, mödravårdskliniker, bröllopsbutiker, festarrangörer, städbolag. 

Lokala evenemang

Vi skriver om större lokala evenemang, såsom Falsterbo Horse Show, Gran Turismo Show, Vikingamarknaden, Halör Cup, julmarknader och företagarmässor. 


Ekonomi & Företagande

Vellinge är med drygt 4.000 företag en företagstät kommun.

I Seaside Magazine profilerar vi ofta lokala företagare, med befintlig eller nystartad verksamhet.Exempel på annonsörer: Kontorsmöbelleverantörer, kontorsmaterial, AV-utrusning, kaffemaskiner, personalutveckling/utbildningsföretag, konferensarrangörer, advokatbyråer.

 

© Page Factory

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now